Over de trainer

Wie ben ik?
Mijn naam is Jennefer Boskeljon. Ik ben coach, trainer en expert met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van slim werken, persoonlijke effectiviteit en werkplezier. In het afgelopen decennium heb ik duizenden professionals in veel verschillende branches mogen helpen om slimmer te werken en betere resultaten te behalen.

Mijn wens voor jou…
Met deze zelfstudie krijg je veel waardevolle kennis en tools in handen waarmee je jouw situatie positief en blijvend kunt veranderen.
Zodat je efficiënter kunt werken en meer voor elkaar krijgt in minder tijd. Je creëert meer overzicht, controle en rust voor jezelf. En ik gun het je van harte om nog meer plezier en geluk te ervaren in je werk én je leven.

Doe je mee?

Over Jennefer als coach en trainer:

WIL JE MEER TIPS & INSPIRATIE?

Luister

De Slimmer Werken Podcast – wekelijks te beluisteren via o.a. Spotify en Apple Podcast.

Volg

Werk Slimmer Niet Harder is te volgen via @werkslimmer op LinkedIn en Instagram

Het leven is veel te kort om altijd maar haast te hebben.

Stop met racen als een kip zonder kop. Het is tijd om slimmer met je tijd om te gaan en grip te krijgen op je dag!